tirsdag, juli 26, 2011

Til morgen var der frit syn over til Kugnait, og her kunne man se toppen har fået et frisk lag sne over de sidste par dage. Der gik dog ikke længe før skyerne igen samlede sig om toppen, mens det i øvrigt klarede op og gav en dag, hvor solen fik lov at skinne i længere perioder. Men det fik også en ende, for da arbejdsdagen sluttede, trak et nyt lag skyer ind over og til aften kom der småregn.
Perioden med tørvejr gjorde at jeg omsider fik afsluttet arbejdet med gavlen på Panbo huset, og hus 99 blev også færdigt.

Her står jeg ved en af stationens vigtige installationer. Det er denne parabol der modtager vores tv signal. Den sigter i retning over den bageste del af Grønnedalen og kan lige nøjagtig "se" tv-satelitten.
I de første år jeg var her, var der en del problemer med modtage forholdene; særlig i dårligt vejr med blæst. Temmelig træls med nul tv, når vejret var dårligt og netop bare indbød til tv kigning. Internet var der heller ikke, så de gamle aviser blev travet igennem igen og igen...... ;)
I dag oplever vi sjældent problemer og har et udbud på ca. 20 kanaler der burde tilfredsstille de fleste. Og netop i dag er der kommet tre nye til.......
--------------------
Jeg nåede lige en hurtig tur langs Bryggerens Elv efter arbejde inden solen forsvandt igen, og fik indsamlet en lille buket blomster på video ;)