lørdag, juli 23, 2011

I de tidlige morgentimer lå tågebanker og bølgede frem og tilbage over fjorden og dalen. Jeg begyndte min arbejdsdag i et ½12 hus og kunne følge tendenserne til en opklaring, og fik dermed et håb om en flot dag med turvejr. Ved middagstid var weekenden nået, men skydækket var aldrig lettet, det virkede nærmere som om det blev tættere og tættere igen.
Med lavt skydække var en tur i fjeldet udelukket, da der er jo ikke meget ved at vandre rundt i tåge..... Så er det jo godt vi har Laksebunden ;)
Den store rævehule blev besøgt, og nær ved nogle klipper længere oppe, havde et par af rævene held til at snuppe en af stenpikkernes unger. Det skete under stort postyr, hvor de voksne fugle ellers gjorde alt hvad de kunne for at aflede opmærksomheden fra de små, men lige lidt hjalp det. Lørdagskylling fik rævene ikke at spise, men noget der mindede ;)

På vej hjem var det begyndt at regne igen, Først støvregn, senere mere vedvarende, der fortsatte resten af dagen :(
Nede ved stenstranden nær sømærket, lå resterne af det stykke is jeg fiskede ved i går. Den glasklare stump lå og skvulpede i vandkanten og her kunne de fine mønstre beundres :)
Tre billeder af den glasklare is : HER.