fredag, februar 09, 2007

Her et lille kig på vores malerværksted. Det er ganske småt, men alligevel rummer det stort set det værktøj og de malematerialer jeg skal bruge i det daglige. Vores produkter kommer fra Flügger, og det er jo god kvalitet. Et større lager har vi i en gammel ombygget ammunitionsbunker udenfor stationen.
Som alt andet her på stedet, er det vigtigt at få bestilt materialer i god tid, da de bliver sendt med skib og kan være længe undervejs. Derfor er man også mere opmærksom på at behandle værktøj ordenligt og gemme eventuelle rester.
I dag startede jeg med at spartle gulve i det ny medborgerhus sammen med Erling. Tre rum skulle gøres klar til klinker, som gerne snart skulle komme med atlantskibet "Irena Arctica", der er forsinket pga. orkanen forleden dag.
Efter middag blev jeg sendt over på "Kraften", for at male det første ud af fire motorrum i elværket, der producerer strøm til stedet her. Det krævede en grundig afvaskning af vægge og rør, der var temmelig tilsodede, og støvsugning af installationerne var også nødvendigt, for at kunne færdes i rummet uden selv at blive helt sort :-) Her går der nok et par dage.
Det blev også i dag vi fik en ny elektriker, Karl, op. Han skal dog kun være her i ca. tre uger, primært for at lave lejligheden i 126 og medborgerhuset.
På grund af det urolige vejr her i Sydgrønland, er Claus og Morten først kommet videre fra Narssarssuaq mod Danmark i dag. De skulle ellers have været hjemme i tirsdags.